frognerbygg

Maridalsveien 188

Bolig

Type

47

Enheter

5

Etasjer

1940

Oppført

2131

Areal bolig

Om eiendommen

Funksjonalistisk teglsteinsgård beliggende i krysset  Maridalsveien/Brochmansgate i hjertet av Bjølsen, Oppført i  perioden 1939-40 med 47 boenheter og 2 næringsseksjoner.  

Bygningen består av 3 samensatte deler, med oppganger i A, B, og C. Hver  leilighet er seksjonert i eget gårds- og bruksnummer.

2 effektive næringsseksjoner på tilsammen ca. 140,5 m² fordelt med 87,2 m² i 1.etasje og 53,7 m²i kjelleretasjen. 

Eiendommen er en teglsteinsgård, utført med betong i  kjeller og grunnmur. Etasjeskillere i plasstøpt betong.  Fasader utført med pusset og malt teglstein, og takene er  saltak tekket med teglstein. Mot Maridalsveien er det 16 stk. balkonger. Mot bakgård er det kontinuerlig rømningsbalkonger i 3-5. etasje samt 2 leiligheter med balkong i 2. etasje.

Sentralt på Bjølsen – Med kort vei til Sagene, og midt mellom Nydalen med Handelshøyskolen BI I nord og Grünerløkka i sør.

Offentlig kommunikasjon – Det er 2 min. å gå til nærmeste bussholdeplass, og 3 min til nærmeste bysykkel stativ. 

Kort vei til trening – flere treningssteder som SATS både på Sagene og i Nydalen/Storo, Crossfit, samt Myrens Sportssenter.

Gode rekreasjonsmuligheter – Store grøntområder og gode turmuligheter med Bjølsenparken på den ene siden og Akerselva på den andre. 

Fasiliteter

Offentlig kommunikasjon

Buss

Trikk

T-bane

Oslo City Bike

Bakgård

Hyggelig og praktisk bakgård med sykkelparkering og benker til beboerne

Matbutikker i nærheten

Joker Bjølsen

Meny Bjølsen

Maridalsveien 188

Meld interesse for eiendommen