frognerbygg

THERESES GATE 30

Bolig

Type

36

Enheter

7

Etasjer

2018

Oppført

1 984 m²

Areal bolig

Thereses gate 30

Thereses gate 30 er et moderne bygg fra 2018 med en svært sentral og populær beliggenhet midt i sentrum av Oslo. Eiendommen består av 3 næringsseksjoner i 1. etasje og i underetasje, 32 leiligheter og 4 hybler. Kjelleren består av boder til lagring, samt et romslig parkeringshus som driftes av Frognerbyggs søsterselskap, Bislet Garasjehus AS.

 Bygget har 2 oppganger for boligene, B og C, hvor oppgang B strekker seg over 6 etasjer og C-oppgangen over 7 etasjer. Det er i tillegg en stor, felles takterrasse i 8. etasje som alle beboere har tilgang til. Takterrassen er møblert med benker og pergola. Fra takterrassen kan en oppleve en nydelig utsikt over Oslo og fjorden, og den anses som en svært populær fasilitet blant beboerne som bruker terrassen til sosiale sammenkomster, rekreasjon o.l.

 Det er kort veg til alle servicefasiliteter, skoler o.l. Blant annet er det både restaurant, blomsterbutikk og kolonial i samme bygg. Buss- og trikkeholdeplass ved Bislett Stadion, kun et par hundre meter fra bygget.

 Off. kom.: buss, trikk, bysykkel

Matbutikker: KIWI Bislett, Coop Extra Thereses gate, Bunnpris Thereses gate

Trening: SATS Bislett, SATS Fagerborg, Bislet Bad & Trening
Parkering: Beboerparkering i gate og P-hus i kjeller

Sentrumsnært: gå-/sykkelavstand

Leiligheter kommer så fort disse blir ledige.
wifi top

Bredbånd

Kabel-TV

Vaktmestertjeneste

Thereses gate 30, 0168 Oslo

Meld interesse for eiendommen