frognerbygg
Logo

61 nyoppussede og smarte 1-2 roms leiligheter til leie. Sentral beliggenhet på Frogner.
 

Bo i en toppmoderne leilighet i flotte og klassiske omgivelser – midt i hjertet av Frogner! 


Løvenskiolds gate 12 gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og caféliv, en rekke forretninger og servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon.

Nyoppusset bygg

1-2 soverom

BRA 20 - 60 m2

Priser lansert i boligvelger

SHOPPING, RESTAURANTER & CAFEER

Gangavstand til Frognerveien, Vestkanttorget, Bogstadveien og Bygdøy allé med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du shoppingmuligheter, sjarmerende nisjeforretninger, koselige caféer og en rekke restauranter og utesteder. 

Matvarebutikker og vinmonopol ligger i gåavstand, inkludert søndagsåpne butikker. Fra leiligheten er det kort avstand til tradisjonsrike Gimle kino.

TRENING OG REKREASJON

Det er mange flotte muligheter for tur, trening og rekreasjon i området. Her er det flere parker og grøntområder, samt fine turløyper langs Frognerkilen. Gangavstand til Slottsparken, Uranienborgparken og populære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg. Her ligger også Frognerbadet, Frogner Stadion og Frogner Tennis. En kort buss- eller sykkeltur unna finner du Bygdøy med flotte turstier og badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Det er i tillegg gode muligheter for innendørs trening ved blant annet SATS Solli plass.

I L12 er det to visningsleiligheter for prosjektet

Visning vil avtales fortløpende etter det er meldt interesse

KOLLEKTIVT

Med kun få minutters gange til offentlig kommunikasjon er det enkelt å komme seg rundt i byen. Det er umiddelbar nærhet til trikk i Frognerveien, kort vei til busser i Bygdøy allé/Kirkeveien, samt T-bane på Majorstuen og Nationaltheatret. På Nationaltheatret finner du også tog og flytog.

  • Tegningene er kun til illustrasjon og kan avvike fra virkeligheten.
  • Tegningene er kun til illustrasjon og kan avvike fra virkeligheten.
  • Tegningene er kun til illustrasjon og kan avvike fra virkeligheten.

LEIEN INKLUDERER...

Arkitekter har sikret optimale planløsninger og moderne utforming med smarte løsninger og lagringsmuligheter for hver og en av boenhetene. Bredbånd og grunnpakke TV-abonnement fra Telia er inkludert.

Fantastisk beliggenhet

Plassbygde løsninger

wifi top

WiFi & TV-pakke inkl.

Finn din leilighet

Løvenskioldsgate 12, Oslo

MELD INTERESSE FOR L12


Leilighet 208

Leilighet 211

Logo