frognerbygg
Ny pris!! Flott nyoppusset 3 roms leilighet med balkong

Nytt kjøkken med alle hvitevarer inkludert!

Månedsleie

12 800,-

Inkluderer

Oppvarming og Tv/Internett

Depositum

3 mnd.

Primærrom

55 m²

Soverom

2

Etasje

4

Boligtype

Leilighet

Leieperiode

23.03.2020

Beskrivelse

Leiligheten:

Flott nyoppusset 3 roms leilighet. Leiligheten er nymalt med helt nytt kjøkken og hvitevarer. Alle overflater er tatt! De brede og orginale gulvene er tatt vare på og gir leiligheten et lunt og koselig preg. Fra stuen/soverom 1 er det utgang til en fin balkong med nydelig utsikt!   

Inventar:

Leiligheten har alt av hvitevarer: Kjøleskap/frys, oppvaskmaskin og komfyr, (alt inkl. i leien).

Standard:

Leiligheten holder en gjennomgående god standard. 

Oppvarming:

Panelovner og varmekabler bad. 

Annet:

GET Digital TV mini med mikro boks, 10 mbps bredbånd og kostnadsfri trådløst modem (Sagemcom) er inkludert i leien. Det er mulighet for å oppgradere pakken til rabatterte priser. Leietager tegner eget strøm abonnement  

Parkering: Det er normal gateparkering som gjelder.  

Beliggenhet:

Maridalsveien 188 befinner seg sentralt i hjerte av hyggelige Bjølsen, bydel Sagene. Dette er en pulserende og sentral del av Oslo, mens det samtidig er nærhet til flotte parker og friluftsliv muligheter. Det er flere barnehager og skoler i området.

Nærmeste buss stopp er Advokat Dehlis plass og Bjølsen, hvor begge bare er noen korte minutter fra inngangsdøren. Blir du sulten er det bare en kort spasertur ut til nærmeste butikk. Her har du alt du trenger rett utenfor døren!

Husleie og depositum:

Husleien innbetalt den 1 hver måned. Depositum er 3 mnd leie, og innbetales til en depositums konto i leiers navn i DNB.

 

Hvorfor leie av oss?

Frognerbygg er et eiendomsselskap bestående av næringseiendommer og leiligheter, hvor hovedvekten av eiendommene er beliggende i Oslo på sentrale områder. Vi er stolte av å ha en utleieportefølje med gjennomgående høy utleiestandard og lange gjennomsnittlige leieforhold.

Som leietager hos oss vil du bli møtt av et profesjonelt og dedikert team som har som mål at du skal trives hos oss. Vi jobber nemlig for deg! Dette betyr at du kan være trygg på at du vil bli tatt godt ivare på gjennom hele prosessen med å finne den perfekte leiligheten for deg

For mer informasjon om leiligheten, eller meld din interesse, se her: https://frognerbygg.no/sok-om-bolig

Fasiliteter

Umøblert

Turterreng

Vaktmester-/vektertjeneste

Utsikt

Sentralt

Rolig

Parkett

Moderne

Kabel-TV

Fellesvaskeri

wifi top

Bredbåndstilknytning

Barnevennlig

Balkong/Terrasse

MARIDALSVEIEN 188 A, 0469 Oslo