frognerbygg
FROGNER: Toppmoderne 2-roms leilighet med alle fasiliteter

Illustrert møblering - se boligveler på www.L12.no

Månedsleie

14 000,-

Inkluderer

Kabel tv, internett og vaktmestertjeneste

Depositum

3 mnd.

Primærrom

29 m²

Soverom

0

Etasje

2

Boligtype

Leilighet

Leieperiode

01.04.2022

Beskrivelse

Her kan man få mulighet til å bo i en toppmoderne leilighet i flotte og klassiske omgivelser – midt i hjertet av Frogner!

Besøk vår hjemmeside for prosjektet www.L12.no, her vil man kunne få en god oversikt over bygget gjennom vår nyutviklede boligvelger og hjemmeside.

 

Leiligheten:

Indre rom

Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og 1 soverom

Ytre rom

Mulighet for bod

 

Standard

Høy standard

Interiørarkitekt har sikret optimale planløsninger og moderne utforming med smarte løsninger og lagringsmuligheter for hver og en av boenhetene.

 

Gulv: Fliser på bad, ellers lys parkett i alle rom.

Vegg: Fliser på vegg på bad, ellers grå og hvitmalte flater.

Himling: hvitmalt.

 

Inventar 

Hvitevarer medfølger

Boligen leies ut umøblert

 

Fasiliteter

Boligen har dørtelefon (video), opplegg for kabel-tv og bredbånd.

 

Eiendommen:

Løvenskiolds gate 12 er en klassisk bygård på Frogner i Oslo, gården er totalrehabilitert i 2021 og det er fornyet 61 leiligheter til dagens standard.. Dette innebærer en teknisk oppgradering og bygningsmessig modernisering av cirka 3.200 m2.

Den vakre bygården fra 1899 skal ha utleieleiligheter i seks etasjer. I underetasjen vil det bli teknisk rom og bod (mulighet for å leie) for beboere.

Byggets fasade ble pusset opp og vinduer ble skiftet for få år siden. Taket er tekket om med båndtekking i sink, slik at byggets karakter blir bevart. Tilhørende takvinduer er også skiftet ut.

 

Beliggenhet

Løvenskiolds gate 12 gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og caféliv, en rekke forretninger og servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon.

Området er preget av attraktive bygårder som ble bygget tidlig på 1900-tallet. Løvenskiolds gate ligger i et av de mest eksklusive boligområdene i Oslo.

 

SHOPPING, RESTAURANTER & CAFEER

Gangavstand til Frognerveien, Vestkanttorget, Bogstadveien og Bygdøy allé med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du shoppingmuligheter, sjarmerende nisjeforretninger, koselige caféer og en rekke restauranter og utesteder.
Matvarebutikker og vinmonopol ligger i gåavstand, inkludert søndagsåpne butikker. Fra leiligheten er det kort avstand til tradisjonsrike Gimle kino.

TRENING OG REKREASJON

Det er mange flotte muligheter for tur, trening og rekreasjon i området. Her er det flere parker og grøntområder, samt fine turløyper langs Frognerkilen. Gangavstand til Slottsparken, Uranienborgparken og populære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg. Her ligger også Frogner badet, Frogner Stadion og Frogner Tennis. En kort buss- eller sykkeltur unna finner du Bygdøy med flotte turstier og badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Det er i tillegg gode muligheter for innendørs trening ved blant annet SATS Solli plass.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Briskeby (3 min) og Meny i Frognerveien (5 min). Ønsker man et knepp opp er det flere delikatessebutikker i området.


Adkomst

Med kun få minutters gange til offentlig kommunikasjon er det enkelt å komme seg rundt i byen. Det er umiddelbar nærhet til trikk i Frognerveien, kort vei til busser i Bygdøy allé/Kirkeveien, samt T-bane på Majorstuen og Nationaltheatret. På Nationaltheatret finner du også tog og flytog.

 

Krav til sikkerhet / Depositum / Garanti

Som sikkerhet i dette leieforholdet må leietaker innbetale kontant depositum i DNB. Eventuelt kan leietaker velge å etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.

Ved depositum er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie. Beløpet må være innbetalt i forkant av overtakelse.

Ved garanti er sikkerhetsbeløpet 4 måneders husleie, og garantipremien utgjør 12% av sikkerhetsbeløpet (med forbehold om prisendring fra garantist).

Garantipremien betales ved kontraktsinngåelse. Merk at leietaker ikke vil få tilbakeført garantikostnaden etter endt leieforhold. For mer info om garanti, kontakt oss pr. epost eller se: www.soderbergpartners.no.Fordeler ved å leie av Frognerbygg

  • Kabel-TV abonnement (grunnpakke) er inkludert
  • Fordelaktige priser ved utvidelse til digitale TV-pakker
  • Bredbåndstilknytning med Wifi ruter er inkludert
  • Trappevask er inkludert
  • Vaktmestertjeneste er inkludert
  • Vi eier leilighetene selv og er ingen mellommann
  • Rask behandling av henvendelser
  • Profesjonell og langsiktig aktør/eier

 

 

 

For mer informasjon om leiligheten, eller meld din interesse, se her: https://frognerbygg.no/sok-om-bolig

 

Fasiliteter

Umøblert

Vaktmester-/vektertjeneste

Sentralt

Rolig

Parkett

Moderne

Kabel-TV

Heis

wifi top

Bredbåndstilknytning

LØVENSKIOLDS GATE 12 A, 0260 Oslo